26 aug. 2009

Don`t do legal shop... kick u in da nuts!

Ma duc ieri mai exact la un weed shop d`asta cu labareli pufose legale si intru,eu tanara draguta,bruneta,toace,gentuta pe brat intru acolo.
- Buna,as dorii si eu Crank.
- Aaaaaaa....poftim?
- Vreau si eu un cui de Crank,vreti sa va desenez?
- Ati mai fumat?
- Hmmmmm... nu.
- Aha...... (ezita don`shoru` sa`mi dea ce i`am cerut)
- Ai de gand sa`mi dai? (deja trecuseram la per tu)
- Pai don`shoara nu stiu.. e tare,il bagi singura sau...?
- Baiete,am 19 ani deci sunt majora,daca decid ca vreau sa ma omor singura bagand singura un cui atunci e decizia mea.
- Ok..... poftim,30 lei. Dar vezi la jumatate sa`l stingi ca iti sparge creierii. (banuiesc ca a zis la figurat)
- Bun,mersi frumos o zi faina.
Bai nene si ies eu din shop mandra toata cu un cui in posetuta mea alba cu buline rosii,ma duc la pizdele mele sa le arat minunatia.Pizdele mele sunt 3,deci era ok 4 inse pe un cui.Ne apucam.. dau eu foc pt ca deh "ma pricep" si incepem...si incepem...si fumam...si fumam. Bun,am terminat.
Io: - tu simti ceva?
Ea: - mi rau tare.
Io: - si mie.. pizdelor voi simtiti ceva? (Catre celalalte doua)
Ele: no answer.
Io: Bag pula mi rau vomit pa.
Bine ca mai era din poveste,dar ideea si sfatul meu este .. nu faceti greseala sa cumparati dintr`un legal shop iarba. Mai bine cumparati`va chips si suc si tigari si uitati`va la un film. Pe cuvant!!

Cresc,ma maturizez.. nu vreau.

Stateam ieri si povesteam cu pizda cu care`mi impart cafelele si tigarile si o venit vorba de chestia asta cu maturizatu` ..in pula mea sunt ingrozita.Am avut si o discutie cu mama acu` 2 zile:
Io: mama vreau sa ma angajez,vreau sa am banii mei sa nu va mai fut pe voi la cap.
Ea: .....esti sigura?
Io: absolut.
Da ma,am 19 ani.. sa`mi fut una si inainte cand aveam 15,16 ani si auzeam de persoane care au 19 ma gandeam "ce batrannnnnn/a" . O laie,si acum la 19 ani fac tampeniile care le faceam atunci...refuz sa cresc,sa ma maturizez.. si o fac involuntar din cate am realizat cand am zis faza aia cu angajatu`. Mi dor sa ies afara sa ma joc,sa ma strige fetele la geam ca deh` nu aveam celulare sa ne dam bip`uri,sa le aud cum o roaga pe mama "mai lasati`o putin va roggggg" .. sa ma joc castel si kkturi d`astea..refuz sa cred ca in mai putin de un an o sa schimb prefixu`.Sincer,mi`e dor si sa ma pedepseasca mama,sa ma certe,sa nu ma lase afara ca e tarziu. Imi zicea cineva cand eram mica si ma boiam pe fata cu tot felu` de culori si d`astea sa incetez ca o sa`mi fie dor pe urma de fata mea de copil. Incep sa ma gandesc la viitor,la cariera,la un iubit stabil.. nu e bine! Vreau sa ma rosesc ca sfecla cand un baiat vorbeste cu mine,vreau sa`l sun si sa inchid cand raspunde pt ca mi`e rusine sa zic ceva,vreau sa ma imbrac in sandale si sosete cu dantela pe margine,vreau sa joc 'seincal' fara ca cineva sa zica "uite si la capra aia",vreau sa ma dau pe leagan fara sa iau amenda pt ca sunt prea mare...vreau sa am 10 ani!

24 aug. 2009

Nu am chef aziiiiiiiiiiiii

Îmi e lene. Am dormit prost, m-am trezit prost, înfofolită în două cearceafuri şi o pilotă. Abia am reuşit să ies din încâlceala pe care de altfel am făcut-o singură. Din start m-am dat jos din pat nervoasă. Tropăind, m-am dus în bucătărie. M-am uitat urât la cafetieră (de parcă ar fi vina ei) şi mi s-au pus nervii pe bigudiuri când am văzut că e rece. De ce nu e caldă? Şi n-am nici lapte. End of the world!

Sunt isterică. Am intrat pe messenger şi au tăbărât toţi pe mine ca şoarecii la caşcaval. Fiecare voia ceva. Andra vrea un cercel şi o fustă neagră sau roşie. People, aţi luat-o razna?? A, ok, party cu piraţi, m-am prins. Au venit în acelaşi timp. În acelaşi timp cu prietenele care mă întrebau pe rând ce facem azi,maine .. in weekend de parca eu as fii mamica şi, mai rău de atât,daca am sa le dau aia aia si aia. Vreau o cafea caldă! Sunt isterică!

Bine că am ţigări. Sunt o şerpoaică.

Telefon inchis. Offline.

Uuuu, încep să mă simt mai bine.

23 aug. 2009

Mortii masii de treaba...

Acum vorbesc strict pentru fete...bai de ce Doamne iarta`ma tre` sa existe persoana aia care nu ne iese din suflet nici cu clestele ? In ciuda faptului ca poate au trecut ani,saptamani,luni de cand nu l`am vazut.. tot el e pularau ala care ne face sa tremuram inclusiv din ovare cand ne gandim la el,la amintirile cu el,la visele ce le aveam cu el...Ma oftica grav intrebarea asta. Sa se duca,sa ne lase in pace,sa iasa odata din gandurile noastre.. nu stiu despre voi dar Alex asta al meu parca e o sentinela d`aia din Matrix ce s`a prins de sufletelu` asta al meu rau de tot,radacini chiar.. vai de pula mea,chiar nu`s asa plangacioasa dar am avut o dimineata mai naspa care m`o pus iar pe ganduri..
Acum zic in general,daca a venit.. de ce a plecat? Daca el era "ALA" .. de ce a disparut si ne`a lasat cu amintiri si cacaturi d`astea la care ne gandim si sa ne plostim si ne futem buna dispozitie.Bine ma stiu ca fiecare are prima dragoste.. dar de ce nu e facuta sa ramana in majoritatea cazurilor ? Vreau sa ramana! Vreau sa simt iar fluturasii aia care doar el mi putea oferii,vreau sa ma trezesc cu el,vreau sa`l vad cum doarme ca un porc nenorocit pe mai mult de juma din pat,vreau sa ne certam,sa ne impacam,sa ne injuram,sa facem cacaturi romantice..da ma,mi`e dor de tine si probabil ca n`o sa citesti niciodata postu` asta.. asta e si intentia defapt ca p`orma poate ti`o iei in cap,ca doar esti pur rasa masculina nenorocita.

Gadyno - No More Lies


Gadyno - No More Lies
Asculta mai multe audio Muzica
luati de aici! ca e tare,ca zic eu,ca zice aLx .. ;>

22 aug. 2009

haaaaaaa!

M`am lasat de messenger dragilor. E asa o provocare pentru mine.. sunt curioasa cat o sa rezist. Va pup!

14 aug. 2009

Thank u all!

De n-ar fi fost toate mironosițele care sug organul cu ochii închiși pen’că le e rușine, sau prin pungă, sau cu bărbița pusă și cu șervețelul într-o mână. Dânsele, care nu vorbesc cu pulă, că e rușinos și low. Of, de n-ar fi ele…

De n-ar fi oamenii, oamenii în general, ăia care cre’ tre’ să fi expert ca să-ți formezi o opinie. Ăia de gândesc cu ajutorul ziarelor și statisticilor făcute de americani că altfel n-ar fi în stare să-și formeze ideile singuri. De n-ar fi ei…

De n-ar fi ăia cu convingerile altora, că ei n-au fost în stare să-și pună pe picioare propria scară de valori, ăia cu mintea ne antrenată constrânși de reguli. Ăia, de n-ar fi…

De n-ar fi, n-aș mai scrie. Mulțumesc pentru mica inspirație ce completează marea inspirație, aia de vine din realitate. Din fericire, oameni d’ăștia nu cunosc personal.Rămâne să mă delectez cu ei aici, virtual. E micul meu joc. E cel mai hilar joc…