30 nov. 2010

Strigãt de...

"Când scapi pe jos un pahar sau o farfurie, faci un zgomot specific. Când se sparge o fereastră, se rupe piciorul unei mese, sau cade un tablou de pe perete, iarăşi se produce un zgomot. Dar când ţi se frânge inima ... e tăcere. Ai crede că un lucru atât de important ar trebui să producă cel mai mare zgomot din lume, sau măcar să fie un fel de ceremonie, cu talgere lovindu-se, sau sunet de clopoţei. Dar e tăcere, şi aproape că ai vrea să auzi un zgomot care să te distragă de la suferinţă. Dacă e vorba de zgomot, e ceva intern. E un ţipăt pe care nu îl aude nimeni in afară de tine. Un ţipăt atât de puternic încât te dor urechile si capul. Se zvârcoleşte în capul tău ca un rechin alb capturat de mare[...] mugeşte ca un prizonier al propriilor emoţii. Dar aşa e cu iubirea-nimeni nu e de piatră. E sălbatică, e brutală, ca o ramă deschisă, expusă mării sărate, dar cănd se frânge-tăcere. Ţipi în interiorul tău, nimeni nu te poate auzi."
(Cecelia Ahern - Prietenul nevazut)

27 nov. 2010

Capul sus!


Ai simtit vreodata ca ti se prabuseste cerul deasupra capului ? Daca da, continua sa citesti, daca nu, apasa X, pentru ca nu o sa intelegi ce urmeaza sa scriu.

Primele zile alaturi langa cineva nou sunt mereu cele mai frumoase, cand te suna doar sa iti spuna ca ii e dor de tine, cand iti da mesaje de dimineata, cand te tine in brate si iti spune ca ii esti atat de draga, incat a uitat tot ce era rau in viata lui.Dar asta se intampla doar in primele zile, apoi se plictiseste de tine, si va vedeti o data la 3 zile, iese cu alte persoane decat cu tine, bea, o ia razna si intr-un final vorbeste prostii din cauza la votka care a baut-o in seara precedenta si are impresia ca tu esti de vina si... te paraseste. In urmatoru' moment nu poti respira, nu poti dormii.Tot ce vrei sa faci e sa fumezi si sa te gandesti ce sa faci sa fie bine. Te injosesti, il suni, ii dai mesaje, si tot nu rezolvi nimic.
Solutia e sa te ridici, si sa te scuturi de praf si sa te gandesti ca nu e sfarsitul lumii. Stiu ca e usor de zis, dar altceva nu ai de facut. Gandeste-te ca o sa mai treci prin asa ceva, si gandeste-te ca lui nu ii pasa de starea ta. Nu iti merita lacrimile. Nu iti merita injosirea. Timpul o sa rezolve si inima ta franta, si cat ai clipii o sa fii mai bine. Trebuie sa eviti sa ramai singura, sa eviti melodiile alea siropoase de la Rihanna si Beyonce, trebuie sa ti se rupa, asa cum i se rupe lui de tine. Fii frumoasa, straluceste! Nu se stie peste cine dai la coada la supermarket, sau in statie la autobuz.
Iar cel mai bun pansament pentru situatia asta, e sa iti gasesti pe altcineva, garantez 'vindecare' 100%.
Bafta.

18 nov. 2010

De ce se duc femeile la spectacole de striptease masculin?

Ei bine…de ce se duc barbatii la spectacole de striptease feminin? Ce, femeile nu au voie sa se distreze?
Ok…got that…dar totusi…nu asta e scopul postului meu. Vreau sa stiu pur si simplu DE CE unele femei ii considera atragatori pe flacaii aia lucrati la sala de mama focului si unsi probabil si cu ulei ca sa straluceasa…in intuneric. Mie pur si simplu mi se par superficiali, plus ca nu imi place ideea ca un babat sa se dezbrace in fata unei gloate de femei isterice. E mult mai intim sa il pui pe iubit sa faca striptease in fata ta decat sa platesti bani grei ca sa il vezi pe feciorasul ravasit si sexy de la Loco Boys cu nume de mantuitor…
Dar desigur, gusturile nu se discuta….Poate sunt eu o exceptie de la regula si de aia stramb din nas in fiecare an cand in perioada timpurie a primaverii apar pe garduri afisele cu spectacole de striptease masculin…

15 nov. 2010

Moving mountains. Let them go.

Mi-e dor sa iubesc. Mi-e dor sa am fiorii aia in stomac cand ma gandesc ca sunt iubita si apreciata, mi-e dor sa stiu ca eu sunt fata aia, care atunci cand ma vede un anume el sa zica "UITE-O! EA E". Am fost iubita si eu candva, am avut onoarea sa fiu prima persoana iubita de catre cineva, iar el, la randul lui sa fie primul pe care sa-l iubesc.Dar de la el, nimeni nu m-a mai adus in stadiul in care sa zic "te iubesc" si sa fie sincer in acelasi timp. Ce-i drept, am mai spus de cateva ori, dar doar prima oara cand l-am spus a fost sincer.In prezent, am dat doar de baieti care deja si-au consumat iubirea pe vreo proasta, si o ard cu faze de genu' "eu nu o sa mai iubesc prea curand", si sincer.. nu va inteleg. De ce sa nu mai iubiti? Daca fata care o aveti langa voi chiar merita ? Eu mi-as da sufletul oricaruia care m-ar face sa ma simt pe primul loc, care m-ar suna doar ca sa-mi spuna ca ii e dor de mine in masura in care cu 5 minute inainte m-a adus acasa. Nu mai stiti sa iubiti, asta e drept. Deja s-a prostit lumea, in cativa ani o sa se duca de tot sentimentul asta, si o sa existe relatii doar din obisnuita sau efectiv atractie fizica.
Tot ce vreau sa zic e ca .. aprecieaza pe cine ai langa tine, lasa trecutu' in pace, cine stie.. poate intr-o zi nu o sa mai fie langa tine, si atunci o sa-ti dai seama cat de greu e fara ea.
Nu te mai uita la fereastra inchisa, ca poate ti se inchide si usa recent deschisa:)

2 nov. 2010

Desire, my own one.

A lover knows only humility, he has no choice.
He steals into your alley at night, he has no choice.
He longs to kiss every lock of your hair, don't fret,
he has no choice.
In his frenzied love for you, he longs to break the chains of his imprisonment,
he has no choice.
A lover asked his beloved:
- Do you love yourself more than you love me?
Beloved replied: I have died to myself and I live for you.
I've disappeared from myself and my attributes,
I am present only for you.
I've forgotten all my learnings,
but from knowing you I've become a scholar.
I've lost all my strength, but from your power I am able.

I love myself...I love you.
I love you...I love myself.


I am your lover, come to my side,
I will open the gate to your love.
Come settle with me, let us be neighbours to the stars.
You have been hiding so long, endlessly drifting in the sea of my love.
Even so, you have always been connected to me.
Concealed, revealed, in the unknown, in the un-manifest.
I am life itself.
You have been a prisoner of a little pond,
I am the ocean and its turbulent flood.
Come merge with me,
leave this world of ignorance.
Be with me, I will open the gate to your love.
I desire you more than food or drink
My body my senses my mind hunger for your taste
I can sense your presence in my heart
although you belong to all the world
I wait with silent passïon for one gesture one glance
from you.