31 dec. 2010

Calvar numit iubire

Cand iubesti, nu astepti nimic in schimb, nici macar sentimentul reciproc, pentru ca ceea ce simti tu acopera sentimentele pentru amandoi, si te multumesti doar cand persoana iubita e langa tine, in acelasi loc, la cativa metrii distanta, nu langa tine la propriu.
Stii cand iti dai seama ca iubesti la maxim? Atunci cand asculti piese de dragoste, si incep sa prinda sens, incepi sa simti ca pentru tine sunt facute.Sau cand ai vrea sa ii dai ingerul tau pazitor daca ai putea, sa fie de doua ori mai in siguranta, sau sa ii dai zambetul tau, sa fie de doua ori mai fericit. Iubesti atunci cand, te trezesti cu mana pe telefon, sa vezi daca ai vreun mesaj de la el, si atunci cand iesi undeva, te uiti in multime, ca sa-l zaresti, cand treci printr-un loc si iti aduci aminte ca acolo ti-a zis anumite lucruri, sau ca va prosteati ca doi copii.E frumos sentimentul asta, indiferent de situatie, e frumos. Asa iti dai seama ca nu esti o piatra. Indiferent cat rau ti-a facut, multumeste-i ca te-a facut sa simti sentimentul suprem de iubire, nu oricine are parte de asa ceva. Adu-ti aminte de el cu drag, nu-l uri, nu-l vorbii de rau. La urma urmei, nu a fost sa fie! Nu trebuie sa porti ranchiuna, gandeste-te la momentele frumoase care ti le-a oferit, si cum ati impartit acelasi pat atatea nopti, si cum radeati, si cum nu-i pasa de nimeni in afara de tine.
Daca nu s-a continuat povestea, inseamna ca exista si un motiv bine intemeiat.
Respecta-l pentru zilele frumoase si zambetele care ti le-a daruit.

25 dec. 2010

Punct si am plecat.

Dragii mei, sper ca v-a adus Moshu' ce va doreati, si ca o sa aveti parte de cea mai frumoasa cumpana dintre ani :) eu, Alejandra Reyes, o sa va parasesc o perioada si promit sa ma intorc in cea mai buna forma si cu cele mai bune idei de scris. Inca nu pot zice exact cat o sa lipsesc, dar, sper sa nu treaca mai mult de o luna. Poate o sa dau pe acolo de vreun internet cafe sa va impart niste pareri. Va pup pe toti, sa fiti iubiti :)

22 dec. 2010

Mai bine nu....

A sosit timpul. A sosit timpul ca toti imbecilii despre care credeai ca nu’s imbecili sa-ti dovedeasca ce imbecili sunt de fapt. Procedura este in felul urmator: Iei telefonul in mana, compui un mesaj siropos (posibil sa ai unul de anul trecut) in care explici cum s-a nascut Hristos, cat de calzi sunt cozonacii la ma-ta in bucatarie si ce sunet cristalin au clopoteii de la sania lu’ Mosu’. Apoi dai choose contacts-> select all-> send. Si astepti. Daca esti unul din’asta, nu citi in continuare, fa-te ca n-ai vazut nimic si butoneaza fericit telefonul.

Ce nu inteleg eu si ce ma uimeste de fiecare data: chiar crezi ca se inmoaie cineva? Cineva intreg la cap? Sa ma descriu pe mine in aceste situatii. Imi iau 30 min din timp si ma apuc sa dau telefoane. Sau mesaje, depinde. Am 20-30 oameni maxim carora doresc sa le urez toate cele. Daca dau mesaje, dau personificate, in niciun caz nu dau forward la unul primit anterior. Ce fac cand primesc un astfel de mesaj, eventual semnat cu numele si prenumele la final, desi eu am nr. respectiv in memorie? Nici nu ma obosesc sa-l citesc, apai sa raspund. E clar ca pt. respectivul fac parte din gloata de oameni din telefon care trebuie sa fie bagati in seama doar de sarbatori. Daca iti pasa de mine si chiar imi urezi din suflet toate siroposeniile din lume, suna-ma! Lasa mesaju’ primit anu' trecut pentru aia cu care te vezi intamplator in mall, nu pentru prieteni.

Mai amuzant e cand citesti mesaje siropoase de la oameni pe care ii cunosti bine si stii ca n-au nicio treaba cu asta. "Fie ca Domnu’ Isus Hristos sa vegheze asupra ta si a familiei tale în preajma sfintelor sarbatori"…bla bla, venite de la unu’ care are iubita de 4 ani dar fluiera in gaurica oricarei turturici pe care-o prinde, chiar nu ma induioseaza. Mie mi se face mila de iubita lui brusc. Sau, mesajele de genul "Mosul e beat, renii sunt la curve, anul asta pula cadouri." Nu, nu e amuzant deloc, sa gasesti tu o pula sub brad si sa-mi zici cum e. Offff. Da. Ce ziceam? Suna-ma daca ai sa-mi transmiti ceva de sarbatori!

20 dec. 2010

2 pulsuri pe minut...

Poate ca ai uitat deja cine e ea, poate ai uitat deja ca ea era mereu acolo pentru tine; a venit timpul sa se retraga, de tot de data asta. Oricat de intense ar fii sentimentele care le simti pentru cineva, cand iti face prea mult rau, deja incep sa paleasca, sa se stinga. E ciudat cum cineva care la inceput nu prezenta nici un fel de interes pentru ea, a ajuns centrul universului ei intr-un timp atat de scurt.Dar in seara asta, si-a demonstrat ceea ce banuia de multa vreme, si-a luat inima in dinti, si a plecat, fara sa se uite inapoi si fara sa regrete decizia luata. Tot ceea ce regreta e ca ea a iubit o singura data, si si-a jurat ca data viitoare va avea grija pe cine iubeste, si va avea grija ca acel el sa merite sentimentul asta. Dar s-a pripit. Singura intrebare care o macina e "De ce? De ce ai aparut daca stiai ca dispari?" iar raspunsul meu personal pentru asta ar fii ca: inima mereu ti-o fura cineva care nu are nevoie de ea.
Sta intinsa pe pat, pe fundal se aude Shined O'Conner cu melodia Nothing compares to you. Inchide ochii, si se arunca in amintiri. Isi aminteste primele clipe cand s-au cunoscut, toate acele zile in care mergeau impreuna pe jos pana acasa pe frig si povesteau, primele momente petrecute ca iubiti si se 'certau' pe subiectul care a fost cel care s-a bagat in seama cu celalalt primul. In capul ei se ruleaza ca un film, isi aminteste tot, fiecare detaliu, mai ales acele nopti cand o tinea strans si o saruta pe frunte spunandu-i ca ea e cea care conteaza acum. El nu stie, dar ea avea lacrimi in ochi de fericire in momentele acelea, pentru ca a fost visul ei aproape implinit, persoana care o astepta de atata timp.Cineva a intrebat-o de ce e atat de special pentru ea, raspunsul ei a fost cat se poate de simplu "Ma completeaza." Stia de dinainte ca o sa plece de langa ea, dar a refuzat sa creada ca va venii momentul acela. Deschide ochii si trage un fum din tigare, simte ca inima ei mai are putin si inceteaza sa bata.
Dar, isi aduce aminte de ceea ce i-au cantat prietenle ei la karaoke: "You're a supergirl, and supergirls don't cry"

2 dec. 2010

Intelegi ceva ? ....

ora 01:32
Sunt singura, ma intorc de la un vin fiert care l-am baut alaturi de un prieten drag si iubita lui, merg pe jos pana acasa;vreau sa ma gandesc la anumite lucruri.Tocurile mele pe asfalt produc singurul zgomot de pe toata strada, e liniste.Sun la un numar inexistent din cate observ, pentru ca nu mi se raspunde, dar eu tot incerc, vreau sa-mi raspunda numarul ala inexistent si sa-mi spuna ca o sa fie bine, dar... nu raspunde nimeni.
Strada e luminata vag de cateva lumini la fel de vagi de prin cateva case, cat sa vad pe unde merg. Sa ma duc acasa? Nu. Nu vreau sa fiu acolo. Ajung intr-o autogara langa un hotel, ma asez pe banca si-mi aprind o tigare. Nimeni pe strada, nimeni treaz, toata lumea doarme. Mi-e frig, dar nu mi-e frig din cauza vremii,e chiar placut afara in ciuda datei calendaristice, mi-e frig in suflet, ca e pustiu. Tot ce aveam mai bun in viata mea pana acum a plecat. Am mai ramas cu niste amintiri care le numar pe degetele de la o mana, dar pe care le pretuiesc ca pe lumina ochilor. Am ajuns la concluzia ca nu mai stiu sa ma port intr-o relatie, si ma tem, ma tem ca o sa ma inchid din nou in mine si nu o sa mai permit la nimeni sa ma deschida din nou prea curand.
Pe fiecare zi ce trece,ma simt tot mai slabita, nu mai am putere de data asta sa ma mai ridic cum o faceam altadata. Vreau sa fiu tinuta in brate,vreau sa fiu sarutata pe frunte. Acum cateva zile eram..
Acum, sunt singura, singura pe o banca, cu jumatate de tigare si doar cu amintirea de acum cateva zile cand eram tinuta in brate. Stiu ca pot sa fiu mai mult de atat, stiu ca sunt isteata, stiu ca sunt deosebita fata de altele, dar cu toate astea...nu mai am putere sa stralucesc.

Mesaj pentru asta mica din interioru' meu care abia mai bate: Imi pare rau ca te-am dezamagit iar! O sa fie bine, promit.