16 oct. 2009

Toamna pizdii.

Urasc toamna,defapt urasc tot ce tine de octombrie,noiembrie,decembrie,ianuarie,februarie. Nu suport frigu` ba,frigu` include haine muuuulte si groase,muci,cizme si alte cele.Vreau vara,caldura,80 de grade daca se poate.. sa mor de cald,sa fac 30 de insolatii.Si alt motiv pentru care urasc toamna e starea de cacat care ti`o da,amintiri si cacat.Iarna hai sa zicem,e frumoasa,ninsoare,sarbatori si stat in casa! Nu stiu despre voi si nu imi pasa dar eu personal o sa hibernez pana in martie,nu o sa ma mai vada nimeni pana nu vad la termometru acolo 25 de grade.Ma frec in el friggggggg,il urasc.Noroc ca acum numai am scoala si ore de la 8 dimineata care includea automat trezit de la 7 cand e frigu` mai al dracu`.Ei na muriti de ciuda ca eu acum la ora aia stau sub plapuma la caldura.Imi zicea una din pizdele mele acu cateva zile,ca e frumos daca ai avea pe cineva,iesiti la un ceai,te tine in brate etc. daaaaar nu am .. deci ma fut in ea toamna si frig.Punct!

13 oct. 2009

shooting day...photo shooting.






Well,acum 2 zile am avut parte de o sedinta foto pentru o echipa de fotografi mai incepatori,a durat 9 ore,timp in care s`au facut peste 400 d poze.. astea sunt cateva,care mi`au placut in mod special.Multumesc baietilor.

3 oct. 2009

Io nu cred,dar...

Bãi acu` câteva zile am vizualizat un video,nu mai stiu exact pe ce site,dar era despre chestia aia cu Catrenele lui Nostradamus adica profetiile lui cu alte cuvinte.Nenea asta cica ne zice ca ne ducem dracu` pe 21 decembrie 2012,eu sincer nu cred in d`astea,daaaaar video ala chiar ma pus putin pe ganduri,pentru ca nu e vorba ca s`a trezit el intr`o dimineata si a zis "pe 21 decembrie 2012 o sa moara toti,Pamantu` o sa se duca naibii",neah... cica o calculat el asa dupa stele si alte cacaturi astrologice cum ca atunci o sa aibe loc alinierea galactica care inseamna ca Soarele o sa ajunga in mijlocul galaxiei noastre,o sa fie intuneric total etc... cum ziceam EU NU CRED IN ASA CEVA dar e destul de probabil,uitate si tu,de cativa ani tot felu` de fenomene aiurea se intampla,inundatii,secete,gaura in stratu` de ozon,tsunamiuri,fiecare vara mult mai calduroasa decat precedenta si altele. In plus cica or gasit astia calendaru` mayasilor si ala culmea (!) se incheie pe 21 decembrie 2012,si mayasii or trait acum cateva mii de ani daca nu ma insel,Nostradamus acum 500 de ani,coincidenta? Ideea e urmatoarea,eu personal planuiesc sa ma distrez la maxim daca e cum zice nenea Nostradamus,eu nu zic sa crezi,nu zic nici macar sa te gandesti la asta.. dar sa zicem ca am mai avea 2 ani si 3 luni de trait,ce ai face? Aici voiam defapt sa ajung. Sa zicem ca e ceva care chiar o sa se intample,cum ti`ai petrece tu zilele ramase? Eu vreau sa fac tot ce nu am facut pana acum,nebunii!! Bungee jumping,three some ( joke?!) ,sa mananc 1 kg de inghetata,sa umblu in curu` gol iarna la -10 grade.. si ar mai fii.
Tu ce zici?