25 iun. 2010

Searching love at 20.

Pun pariu ca multe dintre voi aveti aceeasi problema ca si mine... finding your love.Mda,stiu ca suna ca un cliseu,dar toate trecem prin asta.. again,and again.. and again.Probabil ai avut cateva trairi de genu` in care erai gen "OMG el e!" ,si bum! Nu era el,nu era nici urmatoru'.Nu trebuie sa renunti.Si sa'ti zic ceva ? Iubirea n`o sa o gasesti stand intr`un club pe tocuri de 15 cm,cu bot roz si incordat la maxim si cu decolteu' pana la buric.. in cazul asta o sa gasesti iubirea de o seara,if you know what i mean.Eu una cred ca am realizat care e problema mea,de ce nu-mi gasesc my true love,motivul e simplu: mereu am cautat baieti vruti de toate,baieti frumosi rau de tot,baieti care pot avea in fiecare ora alta tipa iar eu probabil am fost pt majoritatea tipa de la ora cutare,sounds shitty i know.
Adica o am pe ma` girl,S. Ok, fata asta a mea e super open minded,nu are preferinte.. e un fel de Samantha din Sex`n the city, nu incerc sa ii fac reclama proasta,din contra! O invidiez,o invidiez ca mereu gaseste pe cineva,mereu da ea papucii,mereu ea are coaiele intr-o relatie,se indragosteste greu si cand se indragosteste iar totul se termina e foarte ok, ca si cum tipu` ala nici nu a existat (ca vine la mine la cafea si`mi povesteste ca ii pare rau ca s-a terminat e partea a doua,dar e bine ca n`o face public,cum o fac eu cand traiesc vreo experienta nasoala). Apoi o am pe ma` girl nr.2 A., ea are relatie de 2 ani si ceva cu un tip foarte low pt ea, adica.. gagica e super frumoasa, ar putea sa aibe cam ce baiat ar vrea.. ar fii ca un pusti in fata la un magazin cu acadele multe si ar zice .."Mhm... vreau acadeaua aia rosie!" iar acadeaua rosie e a ei, in schimb .. ea sta cu un tip care nici macar liceul nu-l are terminat. What i mean is...am 20 de ani,merg pe 21 ce`i drept,si mereu ma indragostesc de tot felu` de ratati super hot,pt care eu sunt fata de la ora cutare,iar dupa ce termina cu mine o cheama pe fata de la ora urmatoare,si problema mea ca eu sunt super entuziasmata de fiecare dintre ei si-n final ajung sa le urez Go to hell u asshole!
Cred ca trebuie sa ma uit si la baieti mai.....normali. DDAAARRR nu pot,asa m-am obisnuit.. to have the best.I`m screwed,i`m goin` to die alone. ( ar trebuii sa adaug si a laughing face,but i won`t...)