27 nov. 2010

Capul sus!


Ai simtit vreodata ca ti se prabuseste cerul deasupra capului ? Daca da, continua sa citesti, daca nu, apasa X, pentru ca nu o sa intelegi ce urmeaza sa scriu.

Primele zile alaturi langa cineva nou sunt mereu cele mai frumoase, cand te suna doar sa iti spuna ca ii e dor de tine, cand iti da mesaje de dimineata, cand te tine in brate si iti spune ca ii esti atat de draga, incat a uitat tot ce era rau in viata lui.Dar asta se intampla doar in primele zile, apoi se plictiseste de tine, si va vedeti o data la 3 zile, iese cu alte persoane decat cu tine, bea, o ia razna si intr-un final vorbeste prostii din cauza la votka care a baut-o in seara precedenta si are impresia ca tu esti de vina si... te paraseste. In urmatoru' moment nu poti respira, nu poti dormii.Tot ce vrei sa faci e sa fumezi si sa te gandesti ce sa faci sa fie bine. Te injosesti, il suni, ii dai mesaje, si tot nu rezolvi nimic.
Solutia e sa te ridici, si sa te scuturi de praf si sa te gandesti ca nu e sfarsitul lumii. Stiu ca e usor de zis, dar altceva nu ai de facut. Gandeste-te ca o sa mai treci prin asa ceva, si gandeste-te ca lui nu ii pasa de starea ta. Nu iti merita lacrimile. Nu iti merita injosirea. Timpul o sa rezolve si inima ta franta, si cat ai clipii o sa fii mai bine. Trebuie sa eviti sa ramai singura, sa eviti melodiile alea siropoase de la Rihanna si Beyonce, trebuie sa ti se rupa, asa cum i se rupe lui de tine. Fii frumoasa, straluceste! Nu se stie peste cine dai la coada la supermarket, sau in statie la autobuz.
Iar cel mai bun pansament pentru situatia asta, e sa iti gasesti pe altcineva, garantez 'vindecare' 100%.
Bafta.

2 comentarii:

Tlaloc spunea...

foarte bine punctat!

JJ spunea...

Sa stii ca am patit'o si eu tot ca tine in septembrie, am avut o 'incercare de relatie' si dupa primele 2 zile de atata greutate pe cap(mie chiar mi'a cazut cerul in cap).
Mi'a iesit soarele pe strada intr'o zi la faculta si vad ca inca straluceste! apreciaza momentele de fericire si obisnuieste'te cu restu' ca le vezi prea des!