29 ian. 2010

Treci prin stari de kkt? Listen to this shit...

1. Chris Brown - Cry No More (Rihanna Apology) (3:19)
2. Crazy Win - Spunem adio (By PLAY & WIN) ByIonutzz & wWw.Mp3Alese.Com (4:05)
3. Criss Blaziny - Criss Blaziny- 7 August ep.7 ( feat Iza si Dj. Undoo)www.crissblaziny.blogspot.com (3:41)
4. Cuvinte Grele - Vise.mp3 (4:15)
5. Avril Lavigne - When You're Gone (4:00)
6. George - Lie To Me (3:47)
7. Guess Who - Eu, Tu si Restu... (4:17)
8. 06 Nimeni Altu' cu Dj Faibo X - Inger si demon (3:36)
9. 21 Adlitteram - Nu vreau sa vars lacrimi (4:53)
10. 34 Kreu-Z - Pentru tine (3:27)
11. 42 TH1 - Mi-e bine fara tine (3:01)
12. Yiruma - River Flows in You (3:08)
13. Balkiss Virussu - Ganduri pentru ea @ SergiuHV & www.MP3Alese.com (3:44)
14. RimeZic - Cu Gandu La Ea ( feat. Vescan ) by djPanyK @ wWw.Mp3Alese.Com (3:10)
15. Caseta2 - Sa fugim de amintiri (2:50)
16. Vescan - Intr-o alta viata @ Profu No1 [ www.Mp3Alese.com ] (4:20)
17. simple plan-untitled lyrics (3:30)
18. Hoobastank - The Reason lyrics (1:51)
19. Here without you with Lyrics (0:08)
20. Razzu-Sonia (4:01)
21. Razzu-Eu Tu Impreuna Noi -2009- (5:02)

28 ian. 2010

Sorrow.


In timp ce citesti mai jos,da`i play...

Singura piesa care reuseste sa ma calmeze,sa ma trimita intr`o stare de liniste si camp verde cu flori si soare puternic,cu adieri line de vant.
Dar,inainte aveam cu totu` alta perspectiva asupra ei,adica... ma visam pe pieptu` lui,amandoi goi,cu o patura pufoasa..
Afara ninge marunt,bate un vant rece,lumini colorate peste tot... e 20 decembrie.Iar noi doi,stam la caldura,cu o sticla de vin pe jumatate langa noi,o tigare uitata in scrumiera...dar nimic numai conteaza in momentu` ala,sunt doar eu cu el si patura pufoasa.Mirosu` pielii lui ma facea sa ma simt mica,fara nici un fel de putere,speciala,iubita...
Se uita in ochii mei,zambim...si disparem.
Nu exista...

13 ian. 2010

Ca intre fete...

Ei uite ca de data asta am de gand sa scriu asa,pentru mine si pizde.Bun. Ia ascultati aici fetelor.
Ce faceti cand dati de pularau` ala care va ia mintile si zilnic va scoate din sarite? E nasolescu coaie,dar secretu` care sa`l tineti in continuare langa voi e sa inchideti ochii,sa ziceti "hai sa las de la mine,sa fie bine!" . Eu sunt o pizda foarte orgolioasa,dar de curand am aflat ca daca vreau sa`mi fie bine,e sa las..sa las,si iar sa las.Asa ca nu va mai ganditi doar la voi cu faze de genu` "euuuuuu? sa`mi cer iertare??? niciodata!!" .. nu coaie! Daca il iubesti,tii la el... fa chestia asta si salveaza tu cuvantul "VOI",cereti scuze mai des,chiar daca e vina lui! La urma urmei tu esti pizda lui si o sa aprecieze maxim ceea ce faci ca sa tii in continuare relatia.Asa`s baietii coaie,mereu noi suntem alea curve,proaste,nesimtite si pula mea.. dar suntem a lor,nesimtita lor! Ehhh. Gandeste`te ca doar voi doi stiti ceea ce vorbiti,si daca e sa-ti ceri iertare el n`o sa rada,n`o sa zica "haha,ce fraiera!" din contra! Deci,chit ca iti scoate el peri albi zilnic,saptamanal sau etc.. inchide ochii! Dar cu o limita, sa nu i se urce la cap. Pana mea,m`am certat cu asta al meu aseara,nasol de tot...stiu ca par o pizda cu picioarele pe pamant dar in momentu` de fatza va jur ca ma doare sufletu` sa stiu ca baiatu` meu e suparat pe mine dintr`o chestie care o inteles`o el gresit,dar am de gand sa`mi cer scuze si ma doare`n dos ca par moale,nu`mi permit sa pierd ceea ce ma face fericita la maxim. Sper ca ati inteles ideea mea,lasati putin orgoliu` la o parte cand stiti ca merita,pentru ca nu o sa va para rau! Promit solemn. Inchei,aLx has signed out.