27 nov. 2008

Vremuri...


Acum cateva minute ma uitam pe geam... si sincer am o priveliste de`a dreptu` superba fata de ce vad altii cand se uita pe geam : masini multe,blocuri si iar blocuri,fum de la ce sti ce fabrica si oameni grabiti.. eu in schimb vad o catedrala (?!) gigantica...dealuri in stanga,dealuri in dreapta si ceru` in toata splendoarea lui! bine hai sa nu mint,si cateva blocuri.Dar cand m`am uitat acum am avut sentimentu` ala de deja`vu..beculete colorate,cativa fulgi si multe lumini palpaind.Ce crezi? A venit (again) iarna! cel mai friguros dar si cel mai frumos si colorat anotimp dealtfel.Dintr`o data ma cuprinde un sentiment d`ala melancolic...parca simteam mirosu` de portocala si de brad proaspat taiat,cu mama in bucatarie facand tot felu` de bunatati si tata imbracandu`se in Mos Craciun nestiind cum sa`l imite mai bine pe 'the real one' . Ma intristez insa brusc.Am crescut! adio cadouri cu papusi barbie-sirena,jocuri pe tv si extraordinar de multe dulciuri.Nu zic,si acum primesc cadouri dar parca mi`e mai dor de vremurile alea cand zburdam prin casa cand cadea prima ninsoare,cand ma intristam ca nu aveam bradu` ca in filmele americane sau cand mergeam cu prietenele mele cu colinda si eram fericite ca aveam si noi ceva banuti doar ai nostri.Acum insa a venit si timpu` meu sa cumpar cadouri,sa dau bani la colindatori,sa ciocnesc un pahar de sampanie cu prietenii mei si sa nu mai vreau sa`mi petrec sarbatorile cu parintii mei,ca deeeeeeehhhh .. :) Raman uimita cat de repede trece timpu` .. si noi odata cu el.

25 nov. 2008

tot ce inseamna eu.


Bun. Tot ce inseamna eu ? :-? sa ma gandesc putin ..

aLx e tipa aia rasfatata de parinti,iubita de prietene,wanted de a bunch of boyz (ah la naiba ce modesta sunt),minimalista/progressiveista convinsa,lenesa ( can`t cure this:( ), e in stare sa`si vanda si mobila din casa ca sa faca rost de bani pt a`si vedea artistu` preferat in materie de DJ :)),i place sa viseze la un tip pe cal alb care sa vina sa o fu...rrrrre de acasa si sa stea amandoi intr`o vila langa ocean :-? adora mancarea de la Mc (in special dublu cheese burger :"> 450 kcal 8-|),adora oboseala de pe un drum lung,e si putin narcisista :-? .. numai poze are in cap toata ziua :-s :)) , are si fitze (cand trebuie) ... are lumea ei :) (not everybody is invited),in plus e si de treaba b-) si ar mai fi..

Daca ar putea fi un cantec ar alege : Magda - She`s a dancing machine,Plastikman - Skizofrenik,Dredzone - Iron shirt sau.. Marvin Gaye - Let`s get it on :>

Planuri de viitor ? - Bacu` luat / facultate ASE Bucuresti

Si dupa ? - Get married,have 2 kids and drink a bottle of Jack :"> ( singura :)) )

Visele ei .. - sa fac bungee jumpin`,sa nasc in apa :)) (!!),sa`mi fac tattoo pe umar,meet Magda and Troy Pierce,o seara in Pacha (Ibiza) , sa ma sarut in apa xD , sa termin faculta de ASE si sa`mi gasesc un job nice, to find my lost love.

Her perfect boy - sa aibe acelasi stil ca si mine (si in muzica si imbracaminte), 1.80 :-? ... corp relativ atletic,smart,wanted and hard to catch,romantic dar si funny, sa adore 'pupatu`' :))

21 nov. 2008

good to know,about pitzipongship.

Hmmm,nu va fi deloc usor cu baietii,defapt cu gusturile lor in materie de femei.. asa ca,o sa incerc sa scriu cate ceva despre fiekre specie.Let`s begin:

1. pitzipoanca curva (cea mai cautata)

- criterii de recunoastere : unghii false enorm de lungi (mi`e mila de ele cand vine vorba de stersu` cu hartie igienica),extensii de par(predominant blond),haine cu o multime de culori,extravagante,cu decolteu pana la buric daca se poate,tocuri de 29 de cm,o sa le vedeti in turme de cate 4,5.. facundu`si poze pe langa diferite firme din mall`uri,in special Da cu Grebla,boticuri incordate la maxim,o tona de lip`gloss roz + tencuiala pe fatza pe care orice zidar ar fi invidios.

- daca optezi pt asemenea specimen trebuie sa ai cel putin un Audi tt,sa ai atati bani incat sa te stergi la fund cu ei sa i suporti fazele de genu` "iubitu,am vazut niste cizme superbe! doar 850 d lei :-s" .. si stai linstit,chiar daca ai tot ce am zis mai sus.. nu o sa fie exclusi tipii aia cu kre o sa iasa pe langa tine si o sa iti zica ca sunt niste prieteni vechi daca cumva afli :)) Succes!

Buuuuuun! urmatoarea categorie:

2.Pitzipoanca ieftina

- criterii de recunoastere : haine relativ kitchoase,o multime de poze pe hai cinci in diferite posturi : capra,intinsa pe jos,in lenjerie intima,pe masa,sub masa... iar descrierile la poze fiind "eu si doar eu:X:X:X","sexxy nu????? :*:*:*", "poOooOoOoOp la toti baietii dulcici" .. etc! ... specia ei e foarte extinsa,o agatsi usor intr`o carciuma... pardon,club..cu o replica de genu` "pisi,mi`am pierdut numarul de telefon,nu mi`l dai pe al tau?" .. agatzarea e completa! Ba mai mult,daca arati putin bine si ai vrajeala multa..trust me,n`o sa ezite sa zica "nu" daca o inviti la tine...numai ca ai grija,s`ar putea sa fie putin bolnava (if u know what i mean) .. si prin urmare,un suc,o replica expirata si e a ta!

...cam atat pe ziua de azi,in episodul urmator : Pitzipoanca fanchista(minimalista) si pitzipoanca fara buletin.

M`am decis sa enervez si mai tare.

Mai baieti mai,mai wannabe brad pitts ce sunteti! De unde pana unde,va permiteti sa dominati asa zisa specie feminina in halul asta iar voi mergeti cu cate 5 lei in club ? Mi`e sila de majoritatea baietilor :) toti aveti aceleasi scopuri "nobile" si "pline de sinceritate si iubire" Curios,se mai gaseste in ziua de azi un baiat care arata relativ bine despre care sa auzi doar cuvinte de lauda? Nu prea.De ce? Mare parte din vina o au fetele,proastele,care i ridica in slavi ca`s cei mai tari,cei mai frumosi si care pun botu` la vrajeala lor ieftina "Te iubesc printesa mea,nu te`as insela niciodat!".. si evident ca saracii si`o iau in cap si ajung intr`un stadiu demn de mila din partea femeilor (in adevaratul sens al cuvantului).Oare de ce credeti ca inca exista tipe de 25 de ani burlace? Ca v`ati stricat cu totii ! Who needs love when u can fuck one girl a day ? right??? :)) L-)

20 nov. 2008

Viatza alaturi de un idiot.

Da stiu,exista si o piesa de teatru cu titlu` asemanator,doar ca in cazul meu(si pun pariu ca nu sunt singura) e pura realitate,trist totusi ca exista asemenea specimene masculine.

So...

Sincer va zic ma consider o tipa destul de modesta,cizelata si isteatza,eram obisnuita ca baietii sa fie cum vreau eu..nicidecum nu m`am gandit ca o sa dau peste un idiot de care o sa scriu in cateva momente.Morala acestui post o scriu la sfarsit.Aaaaa,inca ceva...post strict pentru don`shoare!

Asadar,am avut (ne)norocu` sa dau peste un anume specimen(cu care mi`am pierdut 2 luni din viata) care se considera perfect,superb,tot ce tinea de el era la superlativ (asta din parerea lui proprie despre persoana lui) el era cel mai tare,cel mai frumos...avea cel mai perfect corp si alte aberatii de genu`,pe care eu sincer,cand auzeam ce debiteaza ma scapau 'cacarile' de ras(la propriu :)) pentru ca era extrem de banal,nu avea nici o caracteristica de care sa zic "wow! super tare" ... In schimb,eu,persoana inferioara lui(asta era parerea lui) si tot odata iubita lui,eram penibila,urata chiar pe langa ce 'pizde' o mai avut el,corp nasol...ce mai! Eram un dezastru total in fatza lui! Cu toate ca prietenele mele,TOATE,nu`l considera nici macar "dragut" :)) Urasc baietii de teapa lui,defapt.. urasc baietii ca el,care au o parere extrem de buna despre ei,care cred ca pot avea orice fata.. sfat: buy a mirror,a good one guyz! Asa ca,fetelor.. daca dati de asa ceva,fugiti! schimbati`va numarul de telefon,mutati`va din oras! orice!!! dar nu lasati ca un "pularau" ca el .. sa va schimbe sau mai rau,sa va demoralizeze,fiecare sunteti frumoase in felu` vostru..iar voi baieti,daca intradevar aratati bine..lasati fetele sa decida cum sunteti si sa va laude,iar daca nu aratati bine(precum in cazu` specimenului 'superb' si 'perfect' de mai sus.. BUY A MIRROR DUDE!

19 nov. 2008

cat de prost/proasta poti fi sa scrii asa ceva pe 'mess' ??



DE CEEEEE????????? :|

taranii sunt la oras,nu la tzara.

Mi`am permis sa iau de pe vestitul site` http://pitzipoanca.org urmatoru` text,nu am cerut voie dar nici nu ma intereseaza daca don`shoara BadPitzi e de acord sau nu,efectiv i dau mare dreptate in ceea ce a scris si a afirmat,iar voi fiti atenti aici 5 minute ca merita ! 

Asa deci..

Vorbiţi în comentarii despre valorile României, adevăratele valori şi tradiţii, nu? E jignitor să îl numeşti ţăran pe cel care scuipă pe stradă, fură o ciocolată din supermarket, se îmbracă în trening adibas la mol, îşi umple sticla de apă de la baie în club. E jignitor nu? De ce? Întrebaţi-vă de unde provin toate astea. 


România este o ţară formată în mare parte din ţărani. Da, ţărani. Fix ţărani. 

Cine are plăcerea enormă de a lua acasă bunuri moca, chiar dacă nu au nevoie de ele? Cine colecţionează cutii de margarină să facă piftie în ele? Cine nu aruncă pungile alea nenorocite de la supermarket, ca să le pună pe post de coş de gunoi? Cine populează o piaţă în care se ţine un spectacol, eventual pre-electoral? Cine e la coadă la mici? Cine mănâncă 5 pâini pe zi, că altfel le stă mâncarea în gât? Cine are bagajul cel mai mare în aeroport? Cine escaladează boscheţi şi garduri pentru a traversa Bd-ul Iuliu Maniu, decât să mai facă 10-20m până la trecerea de pietoni? Cine aruncă pe jos ambalaje, pentru că nu e un coş de gunoi în apropiere sau pentru că ‘ce, io’s singuru’ care arunc?’? Cine bea ultima gură de suc înainte să se ridice de la masa unui bar, să nu rămână nimic că doar a plătit pentru băutura aia? Cine se duce la nuntă şi pleacă acasă cu mâncare în traistă pentru căţel chipurile? Cine ascultă melodii la telefon, fără căşti? Ce femei de vârsta a 3-a vorbesc în dezacorduri sub pretextul ‘lasă mamă că suntem în familie, nu ne aude nimeni’? Cine sare la bătaie în club că ’s-a uitat unu la nevastă-mea’? Cine gândeşte cu pumnul şi stomacul? Americani, arabi, nemţi cumva? Nu fraţilor, sunt românii, neamurile noastre. De ce la toate evenimentele vezi ziariştii înfulecând la bufetul de protocol pe nerăsuflate, după care îi vezi că îndeasă în traistă câte ceva? De ce a ajuns să fie termenul de ţăran generalizat? Că am vrut eu? Că a vrut icsulescu? Aşa era pe vremuri, ăla de la ţară nu avea şcoală, era cioplit cu toporul.

Eh şi ce, vi se pare că am evoluat? Nu, n-am evoluat. Pentru unii evoluţia a constat în buticul deschis în 90 după revoluţie, din care au început să facă bani. Sunt ăia care se dau cu Cayenne-uri pe Magheru. Tot nişte ţărani sunt şi ei. În ce ţară din Europa mai vezi maşinile luxoase din Ro? Românul este un frustrat care îşi dovedeşte valoarea prin achiziţii. Ne dăm cu Aston-uri, Ferrari şi alte tipuri de fier brand-uit, în timp ce nu ştiu ce prinţ/duce/mare baron se plimbă prin Italia cu un Fiat Punto proprietate personală. Ce-i trebuie mai mult. Păi nimănui nu-i trebuie mai mult decât are nevoie, decât românul. Serviciile în România sunt de căcat. Da, de căcat. Prestatorii de servicii sunt Dumnezei, tu eşti un sclav. Românul de sărbători rupe norma la cumpărături, umple 3 frigidere. Să fie. Să aibă ce să pună pe masă! Să nu moară de foame. 

Ce te aştepţi de la o naţiune care gândeşte cu stomacul? Mai avem noi cumva alte valori? Sunt, dar puţini. De ce sunt atâţia care neagă şi nu-şi acceptă soarta/condiţia? Tăranul ăla de la ţară, care-a trăit toată viaţa printre vaci şi oi, e un om mai bun decât ţăranul de la metrou care escaladează balustradele. E OM. Eu nu am copilărit la ţară, nu am rude la ţară, nici bunici, nici străbunici. Irelevant. Ţăranii sunt ăia de la oraş acum. Ţara, ferma, dobitoacele, porcii, vaciile, animalele. Toţi sunt prin oraşe.

Trăim într-o ţară în care fiecare om e care pe care, pe toţi îi roade burta, toţi au un cuţit la spate şi sunt pregătiţi să-l arunce cu prima ocazie, pentru o bucăţică de carne. Suntem nişte primitivi. Şi nu există remediu. Haita e prea mare. Nu sunt vreo patrioată înrăită, dar nici adepta emigrării la ‘mai bine’. M-am obişnuit cu ideea, ignor. Dar mi-ar plăcea să văd mai multă lume care conştientizează, gândeşte, procesează, ajută, face. Şi nu aruncă ambalajul pe la spate, să nu-l vadă nimeni... :)

bighidoaicele care iubesc :))

Hmmm,tot mai multe fete vad ca ajung sa "iubeasca".. cu toate ca ele abia si`or facut buletinu`.. sau in cel mai rau caz.. abia or intrat in perioada de pubertate,e trist totusi ca acest cuvant(te iubesc) se foloseste tot mai des,de persoane precum bighidoaice de 15,16 ani care si`or gasit un pampalau de 20 de ani cu masina,bani si vrajeala multa.Nici eu nu pot zice ca stiu ce inseamna cu adevarat iubirea,chiar daca in curand o sa ajung sa fac 19 ani...dar sunt revoltata de`a dreptu` cand aud in stanga si in dreapta "Te iubesc iuby!" "Te iubesc pui" sau .. cum se zice mai nou "besk" "buEEeEex" (limba romana messengereasca se mai numeste)..
Cum poti zice tu,ca fata de 15 ani.. la un pularau de 20 de ani ca`l iubesti dupa o saptamana?..intradevar,aici baietii sunt cei mai destepti si care evident,au un scop "nobil" si perfect uman pentru care le spun alora ca le iubeste.Eu sunt de parere ca iubirea adevarata e atunci cand simti fluturasii aia prin stomac zburand stiind ca in 5 minute o sa`l/ s`o vezi,cand nu poti dormii pt ca te gandesti la atingerea lui/ei si te ia fiorii pe sirea spinarii,cand sarutul lui/ei are un efect de simti ca iti pleaca pamantul de sub picioare...cand zambesti mereu! asta consider eu ca e iubire! Nu cand din 7 zile,4 stai pe 'mess' si vorbesti cu el/ea si in celalalte 3 va vedeti cu toata gasca si nu dor voi doi.. de`a dreptu` penibil sa consideri ca aia e iubire!...
Dar,la urma urmei.. cine sunt eu sa judec? Tot voi,proastelor(cam dur cuvantu` stiu) o sa plangeti noptile,va taiati,luati pastile,stati in casa sub plapuma pt ca EL nu va mai baga in seama dupa ce v`o tras asa original si p`orma si`a schimbat numarul de telefon..
Asta e realitatea,dar nu multi o vedem asa cum e..

..becuz` i`m a girl.

Hmmm...niciodata nu va fi usor cu fetele. Iar eu...eu imi reprezint cu mandrie specia:)
Prin urmare :

Sunt alintata.....crezi k o sa-mi rezisti?...ma iubesti? arata-mi...vorbeste-mi frumos, alinta-ma...ia-ma-n brate!

Sunt incapatanata.....nu incerca sa ma convingi ca viata e gri daca eu o vad in culori...o sa ajungi sa o vezi si tu in culori in cele din urma!

Sunt artagoasa.....nu-mi spune ca ma iubesti si atat...dovedeste-mi ! Nu ma contrazice atunci cand sunt sigura pe ceea ce spun!...mandria ta s-ar putea sa aiba de suferit.

Sunt spontana.....Daca ma trezesc in miez de noapte si-mi fac bagajul, inseamna ca plecam undeva! Si trebuie sa ma crezi atunci cand iti spun k o sa fie super tare...

Sunt mofturoasa.....stii prea bine k imi place inghetata cu vanilie si ciocolata....si atunci de ce imi cumperi cu fistic?

Sunt sensibila.....plang la filme si e mai bine sa te inveti cu lucrul asta..pentru ca n-o sa ma uit la filme de una singura!

Sunt romantica.....si daca intr-o zi vreau sa mergem cu barca pe lac...poti sa fii sigur ca nu ma astept la un refuz...

Sunt zapacita.....si daca intr-o dimineata vezi k am bluza de pijama pe mine si k plec asa...ar fi mai bine sa ma opresti...

Sunt copilaroasa.....imi plac baloanele si-mi place vata pe batz...e un lucru de care ar fi bine sa tii cont atunci cand ma scoti in parc..

Sunt agitata.....si cateodata vorbesc cam mult...si iata inca un lucru pe care va trebui sa-l accepti...

Sunt mai mereu nemultumita de mine..... Sa nu ma aprobi niciodata!...e mai bine pentru amandoi:)

Imi place sa dansez.....asa k daca merg in club nu te astepta sa stau la masa....

Daca ma opresc in mijlocul strazii pentru ca am vazut un panou publicitar care mi-a atras atentia in mod subit.....ai si tu grija sa nu ma calce vreo masina!

...precious moments