10 iul. 2011

8 cuvinte letale folosite de femei

1. BINE!
- acest cuvant e folosit de femei atunci cand ele au dreptate si tu scumpul meu, trebuie sa taci dracului din gura.
2. 5 MINUTE!
- daca e vorba de imbracat, 5 minute inseamna defapt o jumatate de ora( in cel mai bun caz!)
3. NIMIC.
- asta e calmul dinaintea furtunii. Nimicul asta inseamna ceva, si ar cam trebuii sa te pregatesti pt ce-i mai rau.Argumentele care incep cu 'nimic', se sfarsesc deobicei cu "bine!"
4. DA-I DRUMUL! FA-O!!
- asta e o provocare, nu e la propriu. E mai indicat sa stai pe curul tau si sa nu o faci.
5. SUSPINUL .
- asta defapt e un cuvant, dar este o declaratie oarecum non-verbala, care e foarte rar inteleasa de barbati.Un suspin inseamna defapt ca ea, se gandeste la tine, ca esti un idiot si se intreaba de ce isi mai pierde vremea cu tine certandu-se pentru nimic. (intoarcere la nr.3 pentru intelegerea cuvantului nimic)
6. E OK!
- asta e cea mai periculoasa declaratie a unei femei facute unui barbat. "e ok" inseamna defapt ca vrea sa se gandeasca durata de timp pana o sa te faca sa platesti pt ceea ce ai facut.
7. CUM ZICI TU!
- e modul femeilor de a spune "Esti un retardat.Sugi pula."
8. STAI LINISTIT, MA DESCURC!
- inca o declaratie destul de periculoasa, care relata faptul ca o femeie i-a spus unui barbat sa faca un lucru, de o mie de ori, si in final, tot ea il face. Asta, o sa-l faca pe mascul sa intrebe  "ce s-a intamplat?" , moment in care intervine raspunsul nr.3.

Un comentariu:

Mădă spunea...

Intr-adevar , adevarate toate , 7 e cel mai amuzant :)). Doar ca barbatii niciodata nu voi fi in stare sa isi dea seama ce se ascunde in spatele unor cuvine aparent banale spuse de femei. Suntem mult prea complicate pentru ei ...