27 iul. 2011

Drama queens.

Daca lucrurile dintr-o relatie devin prea usoare, devenim suspicioase. Trebuie sa se complice inainte sa ne dam seama ca e adevarat ? Ne maturizam crezand ca dragostea adevarata merge ca pe roate.Trebuie sa fie intotdeauna obstacole in actul II inainte sa traim fericite in actul III. Dar ce se intampla cand nu sunt obstacole ? Asta inseamna ca ceva nu e in regula ? Trebuie sa dramatizam ca sa facem o relatie sa functioneze ? Pe mine una ma sperie relatia mea actuala, e ca un lac antropizat, fara pesti, fara valuri, fara alge, nimic. Doar apa lina. In momentul in care o relatie poate fii comparata cu ceea ce am spus mai sus, ne speriem, si incepem sa cautam motive, ba ca el ne tine dintr-un anume interes, ba ca auzim ca a vorbit cu o oarecare. De ce trebuie sa fie atat de complicat, ceva atat de simplu ? Dar aici deja intervine retorismul. Lucrurile simple sunt cele mai complicate. Relatiile esuate, de care sunt sigura ca ati avut si voi ati avut parte, nu ne-au placut si am cedat in final, si astfel ne-am apucat sa ne dorim relatia perfecta, si in momentul in care o avem, ne panicam si cautam tot felul de motive de cearta, pt ca el e perfect si ne apreciaza, si nu il mai intereseaza alta. Pana la urma cum e bine ?
Eu nu ma mai inteleg. A little help please.

Un comentariu:

Dont spunea...

Asa suntem, e in natura noastra sa ne complicam fara motiv. Ne trebuie drama, ne trebuie dor , poate avem nevoie de lacrimi sa fim sigure ca relatia nu e doar un basm.
Ne punem singure bete in roata si apoi tot noi cautam sa indreptam lucrurile.
Fa un pas in spate, respira adanc si priveste relatia ta cu el in ansamblu. N-ai cum sa te intelegi, traieste momentele alaturi de l, e singurul sfat pe care as putea sa ti-l dau.
Take care !:)