4 iul. 2011

Daca nu ar fii ele...

Ziceam ca o sa revin cu ceva tare, dar nu stiu cat de tare este ceea ce o sa va povestesc, dar cu singuranta o sa imi dati dreptate intr-un mod contagios. In ultimul timp, am stat si am analizat baietii, comportamentul lor, mentalitatea lor, mai  mult decat o faceam deobicei, si am realizat urmatorul lucrul, fetelor... haideti sa facem un forum unde sa le multumim gastelor astora de fete a.k.a pitipoance, pentru ca datorita lor baietii cauta fete ca noi. Gastele astea tunate, si plastificate ne fac pe noi, astea dragute si simpatice si haioase, sa fim cautate tot mai mult de catre baieti la care abia putem visa. Motivul?

ELE : plastice, false, fite, fite, fite, impresii, neuroni 0, examene trecute la facultate pe baza 'orala', shopping toata ziua, fuste pana la nivelul labiilor, daca ai nenorocul sa te trezesti langa una de asta dimineata, o sa ramai ca in filmul The Ring, tocuri de cel putin 20 purtati ziua in amiaza mare si apropouri de mers in Dubai.

NOI: relaxate, haioase, dragute, simpatice, "hai sa bem o bere la terasa, lasa restaurantu'!" , tenisi, blugi taiati, nu se sperie dimineata nimeni, preferam plimbari pe jos, dansam cand mergem in club, restante la facultate luate in toamna dupa o vara de invatat, strugurel cu aroma de capsuni, aproape invizibil, unghii naturale si mici, si ar mai fii...

Nu-i condamnati pe baieti ca se uita dupa ele, e normal, sunt ca gastele de prin filme porno, ceea ce rezulta de aici = > vor sa le intepe si cam atat, de noi au nevoie in relatie, sa ii tinem in brate, sa fumam ultima tigare, sa impartim o bere.

P.S. - (offtopic) i'm in love really really bad!

Niciun comentariu: