27 iul. 2011

Drama queens.

Daca lucrurile dintr-o relatie devin prea usoare, devenim suspicioase. Trebuie sa se complice inainte sa ne dam seama ca e adevarat ? Ne maturizam crezand ca dragostea adevarata merge ca pe roate.Trebuie sa fie intotdeauna obstacole in actul II inainte sa traim fericite in actul III. Dar ce se intampla cand nu sunt obstacole ? Asta inseamna ca ceva nu e in regula ? Trebuie sa dramatizam ca sa facem o relatie sa functioneze ? Pe mine una ma sperie relatia mea actuala, e ca un lac antropizat, fara pesti, fara valuri, fara alge, nimic. Doar apa lina. In momentul in care o relatie poate fii comparata cu ceea ce am spus mai sus, ne speriem, si incepem sa cautam motive, ba ca el ne tine dintr-un anume interes, ba ca auzim ca a vorbit cu o oarecare. De ce trebuie sa fie atat de complicat, ceva atat de simplu ? Dar aici deja intervine retorismul. Lucrurile simple sunt cele mai complicate. Relatiile esuate, de care sunt sigura ca ati avut si voi ati avut parte, nu ne-au placut si am cedat in final, si astfel ne-am apucat sa ne dorim relatia perfecta, si in momentul in care o avem, ne panicam si cautam tot felul de motive de cearta, pt ca el e perfect si ne apreciaza, si nu il mai intereseaza alta. Pana la urma cum e bine ?
Eu nu ma mai inteleg. A little help please.

10 iul. 2011

8 cuvinte letale folosite de femei

1. BINE!
- acest cuvant e folosit de femei atunci cand ele au dreptate si tu scumpul meu, trebuie sa taci dracului din gura.
2. 5 MINUTE!
- daca e vorba de imbracat, 5 minute inseamna defapt o jumatate de ora( in cel mai bun caz!)
3. NIMIC.
- asta e calmul dinaintea furtunii. Nimicul asta inseamna ceva, si ar cam trebuii sa te pregatesti pt ce-i mai rau.Argumentele care incep cu 'nimic', se sfarsesc deobicei cu "bine!"
4. DA-I DRUMUL! FA-O!!
- asta e o provocare, nu e la propriu. E mai indicat sa stai pe curul tau si sa nu o faci.
5. SUSPINUL .
- asta defapt e un cuvant, dar este o declaratie oarecum non-verbala, care e foarte rar inteleasa de barbati.Un suspin inseamna defapt ca ea, se gandeste la tine, ca esti un idiot si se intreaba de ce isi mai pierde vremea cu tine certandu-se pentru nimic. (intoarcere la nr.3 pentru intelegerea cuvantului nimic)
6. E OK!
- asta e cea mai periculoasa declaratie a unei femei facute unui barbat. "e ok" inseamna defapt ca vrea sa se gandeasca durata de timp pana o sa te faca sa platesti pt ceea ce ai facut.
7. CUM ZICI TU!
- e modul femeilor de a spune "Esti un retardat.Sugi pula."
8. STAI LINISTIT, MA DESCURC!
- inca o declaratie destul de periculoasa, care relata faptul ca o femeie i-a spus unui barbat sa faca un lucru, de o mie de ori, si in final, tot ea il face. Asta, o sa-l faca pe mascul sa intrebe  "ce s-a intamplat?" , moment in care intervine raspunsul nr.3.

4 iul. 2011

Daca nu ar fii ele...

Ziceam ca o sa revin cu ceva tare, dar nu stiu cat de tare este ceea ce o sa va povestesc, dar cu singuranta o sa imi dati dreptate intr-un mod contagios. In ultimul timp, am stat si am analizat baietii, comportamentul lor, mentalitatea lor, mai  mult decat o faceam deobicei, si am realizat urmatorul lucrul, fetelor... haideti sa facem un forum unde sa le multumim gastelor astora de fete a.k.a pitipoance, pentru ca datorita lor baietii cauta fete ca noi. Gastele astea tunate, si plastificate ne fac pe noi, astea dragute si simpatice si haioase, sa fim cautate tot mai mult de catre baieti la care abia putem visa. Motivul?

ELE : plastice, false, fite, fite, fite, impresii, neuroni 0, examene trecute la facultate pe baza 'orala', shopping toata ziua, fuste pana la nivelul labiilor, daca ai nenorocul sa te trezesti langa una de asta dimineata, o sa ramai ca in filmul The Ring, tocuri de cel putin 20 purtati ziua in amiaza mare si apropouri de mers in Dubai.

NOI: relaxate, haioase, dragute, simpatice, "hai sa bem o bere la terasa, lasa restaurantu'!" , tenisi, blugi taiati, nu se sperie dimineata nimeni, preferam plimbari pe jos, dansam cand mergem in club, restante la facultate luate in toamna dupa o vara de invatat, strugurel cu aroma de capsuni, aproape invizibil, unghii naturale si mici, si ar mai fii...

Nu-i condamnati pe baieti ca se uita dupa ele, e normal, sunt ca gastele de prin filme porno, ceea ce rezulta de aici = > vor sa le intepe si cam atat, de noi au nevoie in relatie, sa ii tinem in brate, sa fumam ultima tigare, sa impartim o bere.

P.S. - (offtopic) i'm in love really really bad!