11 mai 2009

Mai fetelor mai...!

Bai deci e pentru a mia oara cand ma enervez din cauza prostiei speciei feminine,pula mea frate .. efectiv mi s-a umplut paharul si trebuie sa o zic o data pentru totdeauna.. DE CE VA PLACE SA VA BATETI JOC DE VOI??? De ce pula mea va place sa va afisati cu poze neortodoxe pe niste site`uri pline de labari,cocalari vai mama lor... pun pariu ca tare mandre va simtiti cand primiti vreun comentariu` pe hi5 pulii la o poza cu tine in chiloti,fara chiloti,cu sutien,fara sutien de la vreun fomist "ce te`asssss :X:X:" .."ce buna estiiiiiii" " ce tzatzeeeeee aiiiii" .. da`o draq d treaba! Va place sa fiti "printese alintate si de zdrente invidiate" prin niste poze de genu` nu ?

Ei bine va dezamgagesc,sunteti proaste ca bocancu` ca permiteti la tot taranu` sa va 'admire' si sa va faca 'complimente' prin care reiese ca v-ar fute.Sau ma gandesc la altceva,vreti sa va faceti un iubit..si credeti voi ca baietii cauta asa o fata? Intradevar,cauta.. sa le futa o data,sa le dea muie sau sa stea cu ele de aparente sa zica ceilalti "dom`le ce pizda buna are asta".. baietii cauta pe post de iubita,fetele cuminti..naturale,sau cum vine vorba 'curve in pat si doamne in societate',nu sa vada tot hi5`u vietii cum arata ea la corp,cum ii arata vaginu,tzatzele abia crescute (sau nu) si etc. Vai mama voastra! Parintii vostrii stiu de pozele astea? Stiu ca fiica lor de 17 ani (sau ma rog,am dat exemplu` ca exista si mai rau,15 ani) se afiseaza pe internet ca o vedeta porno ? Am auzit eu o vorba tare inteleapta - de ce sa mai cumperi playboy cand toate curvele se dezbraca pe net gratis?.

Oricum,voi fetele mele stiti cum vad eu viitoru` vostru? O sa ajungeti pe la 25 de ani asa,avand ca si sot un babac de 68 de ani caruia o sa`i sugeti pula ca sa va luati si voi o paine,sau in alt caz o sa aveti pe unu care o sa va invineteasca ochii pentru ca nu i`ai incalzit ciorba cum trebuie si o sa fi o casnica jegoasa cu 4 copii vai mama lor.. naspa viitor stiu,dar e al vostru!

2 comentarii:

Alex spunea...

Sti care'i treaba? ca pur si simplu nu le mai intereseaza de nimeni si nimic atata timp cat au 'nspe mii de vizualizari si 'nspe mii de commenturi.
Din cauza asta toti baietii cred ca toate fetele sunt doar niste curve nenorocite care umbla numai dupa bani ..:|
Dar ca sa nu jignesc pe toata lumea mai sunt acele rare fete care inca mai sunt destul de serioase incat sa stie cum ce si cat sa zica sau sa arate unui baiat/barbat cat sa il faca sa vina si a 2a oara la ea..

Sisroler spunea...

Foarte direct imi place ,apreciez comentariul tau e foarte real şi de plans in acelasi timp deoarece se stie Prostia e in floare si continua dominatia mai peste tot si toate .